Barcelona on jättänyt jäähyväiset La Ligan mestarille

Kun Barcelona hävisi 0-1 Cadizille, he periaatteessa jättivät hyvästit La Ligan mestarille sanomalla, että Barcelonalle nyt tärkeintä on säilyttää Mestarien liigan paikkansa. Jalkapallo pelipaidat halvalla

Barcelona kärsi äskettäin kahden ottelun tappioputkesta. Eintracht Frankfurt pudotti heidät Eurooppa-liigassa. Hävittyään Cadizille kotona La Ligassa, illuusio mestaruuden voittamisesta on myös murtunut.

La Ligan sijoituksissa Barcelona on jo 15 pisteen päässä, ja Barcelonalla on enää 7 kierrosta jäljellä. Real Madrid todennäköisesti voittaa mestaruuden Atletico Madridia vastaan ​​8. toukokuuta pelatun ottelun jälkeen. Barcelona pelipaita

Barcelona on nyt toisella sijalla, mutta sillä on yhtä monta pistettä kuin Sevillalla ja Atletico Madridilla, vain 3 enemmän kuin Betisillä ja 5 enemmän kuin Real Sociedadilla. Nämä 5 joukkuetta kilpailevat kolmesta Mestarien liigan paikasta, eikä Barcelona voi rentoutua.

Loput 7 Barcelonan peliä ovat Real Sociedad vieras, Vallecano kotona, Mallorca kotona, Betis vieras, Celta kotona, Getafe kotona, Villarea kotona sinä. Barcelonan jäljellä olevien seitsemän vastustajan joukossa on kaksi suoraa kilpailijaa, eli Real Sociedad ja Real Betis.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.